Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 14, 2008

Bentley woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 25.95).

:olifant1: Hallo allemaal,:olifant1:

Ik heb het gevoel dat het beter begint te gaan, Moet inmiddels wel helemaal leeg zijn,:wachtenopwc: dus het afvallen kan beginnen.
Heb wel hevige buikkrampen gehad, dus ga vandaag maar iets minder kruidenthee drinken.
Was gisteren blij dat we het voetballen bij de overburen gekeken hebben, je moet je toch niet voorstellen dat je in een volle kroeg steeds naar het toilet moet.
Ook eet ik nu meer zoals jullie kunnen zien, en ik voel me wel een stuk fitter. :waterdrinken: Met zoveel toilet bezoek drink ik wel extra water, tegen het uitdrogen.

Vandaag ga ik op pad voor vaderdag kadootjes, jeetje wat een gedoe altijd zeg. Morgenochtend naar Bert zijn vader, morgen middag naar mijn biologische vader, en 's avonds met mijn ouders uiteten. Eigenlijk is er geen beginnen aan, maar ja......:kapot:

Ja, jullie lezen het goed, morgen ga ik dus uiteten, en ik ga er van genieten ook. :trek:
Heb er echt zin in, de etentjes met mijn ouders zijn altijd super gezellig, dus we gaan ervoor.

Dit was het weer voor vandaag,
prettig weekend allemaal,
:bentley:

Onbekend
June 14, 2008 om 05:26
Hoi Esther, zo te zien heb jij wel een soort kruidenthee gekocht die werkt op je darmen i.p.v. op teveel water ? Of was dat de bedoeling ? Want die berkenthee geeft mij eigenlijk geen last van buikkrampen e.d. enkel dat ik veel meer water afdrijf. (hetgeen ook de bedoeling was) Ik ben in ieder geval blij dat het nu beter gaat en wens je morgen een heel leuk en lekker etentje !
:eenfijnweekend:
Nicky
June 14, 2008 om 13:40
Jeetje, had je phu erh thee gekocht fozo dan? Pas maar n beetje op, teveel drinken is ook wer niet goed ;) Maar fijn dat je t geoel hebt dat t beter gaat! GOed dat je wat meer eet, in stand vaatdoek leven is ook niet fijn ;)
Geniet van je etentje!!
Onbekend
June 14, 2008 om 14:26
Hallo Esther, :hallo:

Bedankt voor je bericht in mijn dagboek. Leuk!
Ik lees dat je, je hebt voorbereid op het afvallen door slankheidthee te drinken en pillen voor een reinigingskuur hebt geslikt. Heftig hoor.
Ja, aankomen gaat snel, afvallen veel te langzaam en kost zoveel kruim.
Maar ik we laten ons er inderdaad niet onder krijgen!
Ik wens je ook suces met afvallen!

Is het een tip voor je om de broodjes te vervangen door geroosterd brood? Zo kun je de combinatie koolhydraten en vet omzeilen, deze combinatie zet bij mij aan, ik weet natuurlijk niet hoe jouw lichaam erop reageert.
Wat bij mij ook van invloed is, is dat ik sinds november vorig jaar veel regelmatiger eet/leef. Alles op vaste tijden!
:treintje:Ik reis sinds november met de trein naar mijn werk en zorg dat ik altijd de trein op hetzelfde tijdstip heb! Zo ontbijt ik altijd op dezelfde tijd. Ik zorg dat ik op dezelfde tijd lunch en met de trein van hetzelfde tijdstip mee terug reis naar huis en op dezelfde tijd mijn avondeten nuttig!
Ik vecht al jaren om mijn ‘oude’gewicht terug te krijgen en nu sinds eind vorig jaar lukt het me. Maar wat voor mij geldt, hoeft voor jou niet te gelden, natuurlijk. Ik probeer gewoon met je mee te denken. Ik geloof wel dat je een lekkerbek bent, is het niet? Nou, dat ben ik ook. Daarbij lust ik alles, hartig, zoet.

Nou, dat was het weer. Ik zou zeggen, geniet van het etentje met je ouders en maandag zie je wel weer. Elke dag is een nieuwe kans, vergeet dat niet! Zet jezelf niet onder druk, dat maakt je leven onprettig, dat is het ook niet waard, vind je wel?

Groetjes,
:maggie51:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan